英语语法(代词)

时间:2019-07-31 12:00:01 来源:海淀都市 当前位置:大学英语天地 > 广场舞 > 手机阅读


1. New English-Chinese Dictionary hasbeen republished several times,_____ more up to date than the last edition.
A.any                

B. everyone          

C. either                      

D. each
2. After paying 1,000 dollars_____ ,you'll all become full members of our club.
A.each               

B. all                    

C. every                      

D. both
3._____ was her cruelty that we all hated her.
A.It                   

B. What                

C. That                 

D. Such
4. Mary has been ill in bed for a week. I wonder if she is _____ better now.
A.much             

B. some                

C. any                  

D. very
5. -Which of these two ties will you take?           

-I don't like these. Do you have any_____ ?
A.one                

B. other                

C. ones                 

D. others
6. I' d rather ride a bike as bike riding has _____ of the trouble of takingbuses.
A.much             

B. all                    

C. neither             

D. none
7. I need some blue ink today but there is _____ at hand.
A.not                 

B. nothing            

C. a little              

D. none
8. I found the very watch of mine _____ I had left _____ .
A.where, it         

B. that, it                     

C. which, one               

D.where,  one
9. I haven't got time to get the tickets. Who's going to ____?
A.do so              

B. do it                 

C. buy it                      

D. do them
10. -Jack certainly has a high opinion of Susan.         

-It can't be better than _____of him.
A.hers                      

B. she                   

C. that                  

D. her
11. -Shall we introduce ____ fire-fighting equipment from abroad?           

-Go ahead, if necessary.
A.other              

B. a few more       

C. another             

D. some other
12. -How about the price of these refrigerators?           

-They are equal in price to, if not cheaper than,_____ atthe other stores.
A.others             

B. it                     

C. that                  

D. the ones
13. -I dislike _____ when others laugh at me in public or speak ill of mebehind. -So do I.
A.them              

B. those                

C. it                     

D. that
14. -Which do you prefer, classical music or pop music?           

-_____. I prefer folk music.
A.Either            

B. Both                

C. None                

D. Neither
15. Why don' t you trust and use old Tom? He is still as strong as _____ in theteam.
A.nobody           

B. anybody else     

C. everybody              

D. somebody else
16. -Are the new methods taking any effect?              

-Yes,_____articles are stolen from our supermarket.
A.few                

B. more                

C.some                

D. none
17. During the meeting a young man cried out suddenly and threw his notebook atthe chairman,_____ brought the room to disorder.
A.it                   

B. and which         

C. and that            

D. this
18. I've just seen no more than one copy of Gone with the Wind in the bookshopopposite. Tom, go and buy_____ back.
A.one                

B. any                  

C. it                     

D. some

19. -Do you have _____ at home now?   

-No, westill have to get scores of eggs and some vegetables.
A.nothing   

B.everything 

C. anything    

D. something
20. Nancy isexpecting another baby and hopes _____ will be a boy.
A.he           

B. that          

C.it              

D. there
21. Surely it's _____ with the big nose you mean, not ____!
A. he,I               

B. him, me    

C. him, I       

D.he, me

22. The temperature can fall to –30℃._____ is,30°C below freezing point.
A.Which     

B. It              

C.That          

D. This
23. -The exam was easy, wasn't it?        

-Yes, but I don' t think _____ could pass it.
A. somebody   

B.everybody 

C. anybody    

D. nobody
24. Cut the apple into halves so that the twins may each get _____ half.
A.every      

B. each          

C.another      

D.either
25. _____ of us can do everything, but all of us can do _____ .
A.None, something 

B. Some, everything         

C. Few, something 

D.Few, nothing
26. -May I help you with some gloves, sir?         

-Yes, I'd like to try those blue ____.
A.one         

B. ones          

C.pair           

D. two
27. Of all my friends _____ will be able to persuade Tom to change his mind. Heis so firm upon it.
A.none       

B. nobody         

C.neither          

D.no one
28. -Is he content to accept our offered price?

-Yes. He cares more about the quality. Money is _____to him.
A. everything   

B. anything    

C.nothing     

D. something
29. I have no idea which was better, so I took ____ of them.
A. both        

B. none         

C.all             

D. any
30. You mustn't always do_____as he asks you to do. He may be wrongsometimes.
A.anything 

B. something 

C. nothing     

D.everything

1.D 2. A 3. D 4. C 5. D 6. D 7. D 8. A 9. B 10. A 11. D 12. D 13. C 14. D 15. B16. A 17. C 18. C 19. B 20. C21. B 22. C 23. B 24. D 25. A 26. B 27. A 28. C29. A 30. D


上一篇英语启蒙 | five little monkeys

下一篇语言学习的关键 | 从一份“牛娃”简历说开去......

相关文章:

广场舞本月排行

广场舞精选